Volg ons ook via:  
Nieuws
Zondag 4 december: ABN Amro Basistechniek training met Jeroen Herzberger!

2-12-2016 | 
De afgelopen weken hebben de E8 tallen  op zondag ochtend  extra basistechniek training gekregen van Kirsten Maagdenberg. De kinderen hebben onder andere gewerkt aan hun slagtechniek en pushtechniek. 

 
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Hockeyplaatjes bij Jumbo de Schoof (Herkansing)
30-11-2016 | 
Zaterdag 3 december is er van  09.00 tot 11.00 uur de laatste mogelijkheid om op de foto te gaan voor de Jumbo Hockeyplaatjes! Dus als je de vorige sessie gemist hebt, dit is je laatste kans!


Locatie: Terrein van HC Derby
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Hockeyplaatjes bij Jumbo de Schoof
23-11-2016 | 
SPAAR HOCKEYPLAATJES BIJ JUMBO DE SCHOOF
Maar eerst op de foto allemaal ! Zowel junior-leden als senior-leden, Funkeys, Benjamnis, Jeugdleden, Trimmers, Knotshockeyers, Veteranen en Trimmers, Ja echt alle leden graag, want ieder gefotografeerd lid brengt geld op voor HC Derby. Doe dus mee a.u.b.
Lees meer...


Bijlage: HC DERBY jumbo Info brief v2.docx

Reageer (0 reacties)

Grote Club Actie

22-11-2016 | 
Alle ingeleverde boekjes zijn verwerkt. Hartelijk dank. Mocht u desondanks nog boekjes hebben het systeem werkt nog steeds. Lever de boekjes a.u.b. zo snel mogelijk in, dan proberen we ze alsnog door het systeem heen te krijgen.
 
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Zaalhockey: gewijzigde spelregels

19-11-2016 | 
Dit jaar zijn één grote verandering en een paar kleine wijzigingen doorgevoerd. De grote aanpassing is de introductie van de lange corner in het zaalhockey. Hoewel het op zich best even wennen kan zijn dat dit nu ook ‘binnen’ gebeurt, is het geen écht schokkende wijziging, want de uitvoering vindt plaats precies zoals op
Lees meer...


Bijlage: Spelreglement Zaalhockey 2016-2017.pdf

Reageer (0 reacties)

Zaalseizoen keepers
17-11-2016 | 
Beste keepers,, Zoals de meesten van jullie zullen weten is het in de  zalen verboden om te keepen met normale riempjes om de klompen. Dit omdat het ijzer de zaalvloer kan beschadigen.  HC Derby bied zgn zaalriemen aan om dit te voorkomen, Deze zijn af te halen tijdens de zaalhockey coachavond (23-11) en tijdens de
Lees meer...
Stem voor een nieuw veld voor HC Derby bij actie van Specsavers
14-11-2016 | 
Stem voor een nieuw veld bij de actie van Stichting Specsavers via onderstaande link
http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/zwijndrecht/nieuw-hockeyveld_45360/stemmen/

Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Autoinbraken sportpark Bakestein

10-11-2016 | 
Afgelopen tijd is er regelmatig ingebroken in geparkeerde auto's op sportpark Bakestein. De politie laat weten dat zij er alles aan zal doen om toekomstige inbraken te voorkomen. Helaas kunnen zij niet altijd aanwezig zijn en vragen dan ook aan iedereen om extra alert te zijn op verdachte personen en omstandigheden. Dit om met elkaar de
Lees meer...
Jumbo Zwijndrecht actie: Sparen voor HC Derby

2-11-2016 | 
HC Derby is door Jumbo uitgekozen mee te mogen doen met onderstaande spaaractie.


Vanaf 2 november tot en met 6 december a.s. ontvang je voor iedere besteding van € 10,00 een muntje.  Op dit muntje staat een actiecode. Ga naar de website   :  jumbo.com/ sparenvoorjesportvereniging
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Gemeente Zwijndrecht: raadsvergadering

27-10-2016 | 
Beste Leden,
Ter informatie: Gisteren (26/10) werd tot laat in de avond de raadsvergadering van de Gemeente Zwijndrecht gehouden waarin de beslissing zou vallen omtrent de velden van HC Derby.
Lees meer...

Reageer (1 reacties)

Vacature Secretaris

20-10-2016 | 
Vacature Secretaris
Het bestuur is op zoek naar een Secretaris.
De taken van een secretaris zijn als volgt:
Allereerst mail, iedere dag ontvang je mail van diverse partijen die verdeeld/doorgestuurd moeten worden naar de desbetreffende personen
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Gemeente positief t.a.v. HC Derby!

29-9-2016 | 
De carrousel-vergadering van de Zwijndrechtse fracties heeft een positief geluid gegeven t.a.v. H.C. Derby.  Zie de bijlage uit  AD Dordtenaar.De gemeenteraad zal op 25 oktober a.s. een definitief besluit nemen.


Lees meer...


Bijlage: image001.png

Reageer (0 reacties)

Contributie-inning

19-9-2016 | 
Beste clubleden,
Binnenkort starten we de inning van de contributies voor het seizoen 2016 -2017. Net als vorig jaar wordt dit proces voor ons gedaan door Club Collect. Club Collect zal hiervoor naar ieder clublid afzonderlijk een e-mail verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. Het betaalverzoek betreft de reguliere
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Trainers gezocht!

17-9-2016 | 
Onderstaande teams zijn met spoed op zoek naar een trainer.

 
De TC Trainers heeft aangegeven dat het dit jaar moeilijker gebleken is om voldoende trainers/trainsters te krijgen en hebben aangegeven graag hulp te ontvangen in deze belangrijke zoektocht.  

 
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Gele kaart of rode kaart? Laat het de tuchtcommissie zsm weten!

13-9-2016 | 
Afgelopen weekend is de competitie weer van start gegaan. De tuchtcommissie hoopt op een sportief en succesvol seizoen met zo min mogelijk gele en rode kaarten. Maar loop je tegen een kaart aan, hou dan rekening met het volgende:
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Aanloggen bij Derby Website en App

9-9-2016 | 
De informatie op zowel de app als de Derby-website wordt beschermd middels een persoonlijk gebruikersid en een wachtwoord. Voor zowel de app als de Derby-website wordt dezelfde gebruikersid/wachtwoord combinatie gebruikt.
Lees meer...

Reageer (0 reacties)

Barreglement 2016 - 2017
9-9-2016 | 
Nu het seizoen weer begonnen is, is het goed om de afspraken omtrent de bar weer op te frissen. In de bijlage vind je derhalve het barreglement 2016-2017.

Bijlage: Barreglement 2016 2017 v1.pdf

Reageer (0 reacties)

Kalender
7-12  Bestuursvergadering
10-12  Mosselavond
13-12  CS-examen
11-2  filmavond Jongste Je
1-7  EF-kamp
 Hele kalender