HC Derby en social media
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

HC Derby en social media

Facebook: HC Derby
Twitter: HC Derby

Social media is ook voor onze club niet meer weg te denken. Wij zien het een als een mooi medium om;

  • Binding en betrokkenheid bij onze club te vergroten
  • interactie tussen leden en geïnteresseerden te verbeteren

Om berichten makkelijk te vinden hebben we op Facebook, Instagram en Twitter één hoofdpagina voor de hele club.
We willen op Social Media de vele leuke evenementen, foto’s, acties, toernooien, verslagen en sponsorvermeldingen plaatsen en het is erg leuk om dit met z’n allen te doen.
Liken, taggen, posten, reposten is uiteraard van belang om onze informatie zo breed mogelijk te delen met velen!

Wanneer je berichten wilt posten, kun je deze mailen naar [email protected].
Foto’s of grotere bestanden kunnen ook verstuurd worden via wetransfer.com.

Team pagina's

Ieder team kan zijn eigen fanpagina maken. Het moet daarbij duidelijk zijn dat het om een fanpagina gaat, bijvoorbeeld de Facebook pagina van Heren 2: https://www.facebook.com/HCDerbyH2/

In de beschrijving van de pagina moet de naam van de beheerder vermeld worden en bekend zijn bij de secretaris. Zo is voor iedereen herkenbaar dat het gaat om een echt HC Derby account.
Wanneer je een fanpagina wilt aanmaken, niet vanuit een team, dan kun je via de secretaris van het bestuur daarvoor toestemming vragen.

Het is niet toegestaan om op Social Media je voor te doen als vertegenwoordiger van HC Derby zonder uitdrukkelijke toestemming van het bestuur van HC Derby.

Camera's

Het 360sportsintelligence camerasysteem van de club geeft de mogelijkheid om wedstrijden gespeeld op veld 1 en 2 live uit te zenden via het HC Derby YouTube kanaal.
Jeugdwedstrijden op zaterdag en op aanvraag seniorenwedstrijden op zondag worden wekelijks ingepland. Managers en/of coaches ontvangen de link die gedeeld kan worden met ouders en eventueel met tegenstanders. 
De livestream wordt uitgezonden vanaf één camera per veld, is conform de gestelde AVG voorwaarden van HC Derby en is uitsluitend zichtbaar voor personen die de link ontvangen hebben en is niet openbaar.
Het bekijken van een livestream is mogelijk tot de volgende dag. Daarna wordt de livestream verwijderd. 
Mocht u het niet eens zijn met de livestream van een team waarin uw kind speelt, dan kunt u dit beargumenteerd kenbaar maken bij de teammanager of de coach. Vragen m.b.t. camera opnames kunnen gesteld worden via [email protected]
 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht