Agenda item
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Spelregelavond 27-10

woensdag 27 oktober 2021   |   20:00 - 21:30   |   HC Derby
Kennis van de spelregels vergroot voor iedereen de spelvreugde.

Daarom organiseert de arbitragecommissie spelregelavonden. De spelregelavonden zijn informele avonden waar iedereen die de behoefte heeft om de spelregels van het hockey te leren kennen of nog eens wil doornemen, kan aanschuiven. Dit geldt voor de veldhockeyregels, de zaalhockey zal op een later moment aan bod komen. 

Het is de bedoeling om handvatten te bieden voor de soms wat abstracte regels in het spelreglement. Daarnaast zullen we video's laten zien met een aantal veelgemaakte overtredingen om deze te bespreken en/of toe te lichten. Dit is géén cursus en deelname is vrijwillig & gratis.

Je inschrijven voor dit evenement kan via de website of app. Vanwege de beperkte plaatsen per avond, is inschrijven vooraf noodzakelijk. Indien er geen plaats meer is voor een bepaalde avond, mail dan even naar [email protected] Dan plannen we nog een avond.

Indien je niet ingeschreven staat in de ledenadministratie, kan je dat alsnog doen. Je meld je dan aan als vrijwilliger en dat kan via deze linkGeef op dit formulier duidelijk aan dat je gaat om fluiten/arbitrage. Aanmelden op het account van zoon/dochter kan helaas niet.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht