Volg ons ook via:  
vereniging bestuur 
Voorzitter: Hinrich Slobbe
 
Hinrich is bijna 20 jaar geleden meegekomen met zijn oudste zoon die bij Oude Maas kwam hockeyen in de Benjamins. Sindsdien altijd samen met zijn vrouw Mirjam betrokken geweest bij een van de teams waarin zijn drie kinderen hockeyden. Leuke tijden waarin vooral de contacten met ouders van de teams erg waardevol zijn geweest. Altijd samen met een paar gasten toernooien organiseren, teams helpen met hand- en spandiensten. Teamwork dus. Ook in de sponsor commissie gezeten en de laatste jaren als manager van Heren 1 geacteerd. Nu dus voorzitter en met veel plezier. PRET in het vaandel, positief ingestoken, respectvol, enthousiasmerend en teamwork organiserend. Vanuit zijn eigen bedrijf heeft hij heel afwisselende werkzaamheden als trainer/consultant in de financiƫle sector.
 
Vice voorzitter:
 
 
 
Penningmeester ad interim: Harmjan Bootsma
 
Harmjan is getrouwd met Marja en is een trotse vader van drie kinderen, waarvan er twee nog spelen bij onze club. Harmjan is in 2001 betrokken geraakt bij de club toen zijn dochter lid werd bij de 1e jaars E. Na meer dan 25 jaar gevoetbald te hebben bij buurman Pelikaan, heeft hij in 2008 de overstap naar de trimmers gemaakt. Op zondag is Harmjan af en toe te vinden bij de Veteranen L. In het dagelijks leven is Harmjan werkzaam bij de rechtbank in Rotterdam.
 
Bestuurslid: Robert van Wijngaarden
 
Getrouwd met Marion en vader van drie dochters, die alle drie vanaf hun zesde jaar enthousiast hockeyen. Hij is zelf sportief bezig op de tennisbaan. Altijd een trotse ouder geweest langs de lijn en sinds begin 2014 betrokken als bevlogen bestuurslid bij HC Derby. Vanuit zijn werk als directeur van een bedrijf in houten geveltechniek, levert hij een positieve bijdrage als het gaat om onderhoudskwesties en mogelijke nieuwbouwplannen voor HC Derby. Tevens is hij landelijk bestuurslid in de bouwsector.
 
Secretaris: