Jongste Jeugd
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Jongste Jeugd

Bij de Jongste Jeugd willen we kinderen graag op een plezierige, veilige en dynamische manier leren hockeyen. En zo worden de teams ook samengesteld, niet op kwaliteiten. In lijn met de visie van de KNHB gaat het bij de Jongste Jeugd vooral om spelplezier, ongeacht de uitslag van een wedstrijd! 
Er worden bij de Jongste Jeugd dan ook geen competitiestanden bijgehouden. 

De Jongste Jeugd Commissie bestaat uit lijncoördinatoren van de Funkeys t/m de E-lijn en een voorzitter die tevens contactpersoon is met de Jeugdcommissie. Als commissie stellen zij de teams samen, zoeken een coach en manager voor de teams en soms ook een trainer. 
Per lijn is de lijncoördinator de 1e vraagbaak voor de coach, maar ook voor de ouders. Een wekelijkse check bij de teams om te kijken hoe het gaat, interesse tonen naar de beleving van de trainingen en wedstrijden zorgen voor een duidelijke, directe communicatie. 
Naast de vraagbaak functie vergadert de commissie zo’n 4 keer per seizoen. Daarin wordt het reilen en zeilen van de teams besproken en gaan we aan de slag met het organiseren van coachavonden, filmavonden, sinterklaasviering, EF-kamp en het verplichte eindtoernooi; de jongste jeugd dag van de KNHB. 
Eind van het seizoen maken we de teamindeling voor het volgend seizoen en zorgen dat dit duidelijk gecommuniceerd wordt met de betrokkenen.
 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht