Trimhockey
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Trimhockey

Sinds het seizoen 2008/2009 wordt bij HC Derby het zogenaamde trimhockey gespeeld. Inmiddels zijn er 2 gemengde trimgroepen, die onder leiding van ervaren trainers hockeyen.
Elke dinsdag en donderdagavond van 20.30 tot 22.00 kunt u ons vinden op het veld. Ook in de wintermaanden wordt, tenzij de weersomstandigheden het niet toelaten, gewoon door getraind.
De groep bestaat uit spelers met een hockeyverleden maar ook uit spelers die voor het eerst zelf actief met de sport kennis maken. In de training ligt het accent op conditie, techniek en spel. Daarnaast proberen we voor de liefhebbers ook enkele malen per seizoen tegen een trimgroep van een andere hockeyvereniging te spelen.
Na 22.00 uur wordt nog gezellig nagekaart in het clubhuis, waar de bardienst door de trimmers wordt verricht. Wat de trimmers erg aanspreekt is de vrijblijvende aanwezigheid op de trainingsavond zonder competitieverplichtingen. Maar ook het feit dat er gemengd gespeeld wordt, wordt als plezierig ervaren. Inmiddels is duidelijk dat het concept dermate populair is dat er een gestage groei plaatsvindt. 

Mocht u belangstelling hebben dan kunt u zich wenden tot ondergetekende. Iedereen die belangstelling heeft, wordt in de gelegenheid gesteld om driemaal vrijblijvend mee te doen. Daarna moet de keuze gemaakt worden of men lid wil worden. (zie voor de contributie het menu-item "lid worden" en vervolgens kunt u rechts voor contributie kiezen).
Uiteraard kunt u mij ook voor andere vragen op het gebied van de trimhockeyers benaderen. 

Martin Pol - [email protected]
 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht