Vacatures
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Vacature: Arbitrage   Begeleider arbiters

Omschrijving De arbitragecommissie is op zoek naar begeleiders voor de clubscheidsrechters.

We streven naar een team van 15 personen; wisselend beschikbaar om wekelijks wedstrijden met beginnende scheidsrechters te begeleiden m.b.v. mobiele telefoons en oortjes met microfoon.

We willen deze groep scheidsrechters begeleiden om ze vervolgens alle handvaten te geven om met plezier, zelfstandig en in samenwerking met de twee scheidsrechter een wedstrijd te kunnen fluiten. We weten door voorgaande seizoen dat door het geven van persoonlijke aandacht dit ook bereikt kan worden

We gaan in eerste instantie uit van het 'plezier'. Want als een (jonge) beginnende scheidsrechter aandacht krijgt en persoonlijke coaching, groeit dat zelfvertrouwen en beginnen de meeste het fluiten zelfs leuk te vinden.

Om dit te bereiken hebben we begeleiders nodig. Wij hebben alles in huis om van iedereen een begeleider te maken. Ervaring in het fluiten is mooi meegenomen, maar zeker geen must! Als je het leuk vindt om jeugdspelers te helpen in de ontwikkeling en als je op een positieve constructieve manier feedback kan geven, dan zijn we hard op zoek naar jou! Het kost je een zaterdagochtend(je) en uiteraard hoe groter het team, hoe minder vaak je 'aan de beurt' bent.

Aanmelden kan via [email protected].

Wil je eerst een keertje meekijken, dat kan zeker. Laat het even weten, dan zoeken we een geschikt moment.
Profiel
Aantal uren 0
 
Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]
 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht