Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Sponsor hockeytoernooi op vrijdag 11 september 2009

24-8-2009

Beste sponsor,

Met genoegen willen wij u hierbij uitnodigen voor het sponsor hockeytoernooi van hockeyclub Derby op vrijdag 11 september 2009. De sponsorcommissie van HC Derby wil dit evenement nieuw leven inblazen, omdat het een van de gelegenheden is waarop wij u kunnen bedanken voor het feit dat u onze club een warm hart toedraagt door middel van sponsoring.

Het toernooi staat geheel in het teken van gezelligheid. Hockeyervaring is absoluut niet vereist. Na afloop van de wedstrijden zullen wij u een hapje en een drankje aanbieden en zal er voldoende gelegenheid zijn om bij te praten.

We zullen spelen in teams van 6 personen. Mocht u geen compleet team op de been kunnen brengen, of bijvoorbeeld alleen willen komen, is dat ook geen probleem. Wij zullen dan teams aanvullen. Mocht u geen of niet voldoende hockeysticks hebben, dan is dat ook geen probleem. Deze zullen wij dan beschikbaar stellen. Denkt u wel om hockey- of gymschoenen (we spelen op kunstgras) en een tenue voor uw team ?

U bent vanaf 16:00 van harte welkom op onze club (adres : Sportcomplex Bakestein, Middellijn 3, Zwijndrecht). De wedstrijden zullen om 16:30 beginnen.

Wij zouden u willen verzoeken om uw aanmelding uiterlijk 31 augustus te doen op mailadres [email protected]. Hierbij graag de naam van uw team vermelden, het aantal spelers dat uw team heeft en eventueel het aantal hockeysticks dat u nog nodig heeft. Indien u vragen heeft, kunt u zich wenden tot Hinrich Slobbe (06-53329921).

Wij hopen op een grote opkomst en kijken uit naar een gezellige avond.

De sponsorcommissie van HC Derby

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht