Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Wegens succes herhaald: Spelregelavond!

27-2-2009
Enkele maanden geleden hebben we voor het eerste met veel succes een spelregelavond georganiseerd voor met name de ouders van onze jeugdleden. Het is de hoogste tijd dat dit initiatief weer wordt herhaald.
 
Doel van deze avond is om mensen, die wel eens een wedstrijdje komen kijken, en zich regelmatig afvragen waarom die scheidsrechters fluiten (en soms juist niet fluiten), iets van de regels bij te brengen. We doen dit niet om de ouders in één avond tot scheidsrechter op te leiden (daar hebben we andere mogelijkheden voor), maar om vanuit de doelstelling van het spel de regels er bij te halen en toe te lichten.
 
De ervaring leert dat de avond over veel verheldering brengt en ook tot leuke discussies leidt.
 
We organiseren de tweede spelregelavond op donderdagavond 5 maart vanaf 20.00 uur in de bestuurskamer van het clubhuis. Deze avond is niet alleen beperkt tot ouders van onze jeugdleden. Coaches, trainers, trimhockeyers, kortom iedereen die interesse heeft mag komen.
 
Wel vinden we het fijn als de komst vooraf per email wordt bevestigd, zodat we een klein beetje weten hoeveel mensen er gaan komen.
 
Heb je zin om op donderdag 5 maart te komen, stuur dan even een email naar [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht