Nieuwsbericht

Jeugd

MD7 - Zaalkampioen!

Nieuws afbeelding 9-2-2014 De eerste wedstrijd van het zaalseizoen werd gelijk gespeeld. Daarna is de motor gaan draaien en werd iedere week dik gewonnen van onze tegenstanders. Zelfs van onze geduchte tegenstander Pollux werd 2 keer gewonnen. Het kampioenschap kwam steeds dichterbij.

Vorige week hebben we het ons zelf nog even extra moeilijk gemaakt door in de laatste 5 minuten onze 5-1 voorsprong uit handen te geven en verloren we onze eerste zaalwedstrijd van dit seizoen met 5-6.

Vandaag onze laatste 2 wedstrijden. Pollux hijgde in onze nek op 1 punt achterstand. Om het kampioenschap binnen te halen MOEST er vandaag 2 keer gewonnen worden. Met heel veel enthousiast publiek hebben we alles uit de kast gehaald. De eerste wedstrijd tegen het laatst geplaatste Souburgh werd makkelijk met 7-2 gewonnen. De tweede wedstrijd was tegen het derde geplaatste Tempo 34. Hier knokte onze meiden voor iedere cm. Het publiek zweepte iedereen op. Maar na tien minuten spelen stond het 1-1. Tijd om er een schepje bovenop te gooien. En dat gebeurde. Met een stand van 2-7 werd het kampioenschap binnengehaald. Met een doelsaldo van 51

Het kampioenschap is inmiddels uitbundig gevierd. De meiden hebben met elkaar gegeten bij Happy Italy. Anouk, Joelle, Mirte, Kim, Eva, Evelien, Britt, Jennifer, Isabelle, Emma, Fleur, Thirza, Britte en Sophie gefeliciteerd !!