Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Enquete

Nieuws afbeelding 23-3-2014

Het bestuur van HC Derby is op dit moment bezig een meerjarenplan op te stellen waarin wordt aangegeven waar we als club naar toe willen. Dit is een actualisering van het huidige meerjarenplan (genaamd visie 2011-2015). Hierbij wordt het bestuur ondersteund door o.a. een aantal actieve leden en de KNHB. Om z’n plan op te stellen is het van belang te weten wat de mening is van de leden. Om een beeld te krijgen wat de mening is van de leden over diverse onderwerpen is besloten een  enquête te houden. Hierbij wordt het bestuur ondersteund door Angela Lijmbach (ondersteunt MD2 en trimhockeyer), associate partner bij ICSB Marketing & Strategie. Dit is een bureau dat adviseert bij strategische en commerciële uitdagingen. 

 

Wij vinden het heel erg belangrijk om jullie mening te vernemen over de volgende onderwerpen:

·         Faciliteiten clubhuis, bar en velden

·         Communicatie

·         Training, selectie en competitie

·         Vrijwilligerswerk

·         Contributie

 

De resultaten van de enquête worden zowel aan het bestuur als de leden teruggekoppeld, waarbij het niet mogelijk zal zijn om individuele personen te traceren uit de gepresenteerde rapportage. 

 

Deze enquête wordt verstuurd naar alle primaire mailadressen zoals deze bij Derby bekend zijn. Indien er meerdere leden (bijvoorbeeld jeugdleden uit een gezin) op hetzelfde mailadres zijn ingeschreven willen we je vragen deze enquête voor het hele gezin in te vullen.  Het invullen duurt slechts 10 minuten.

 

In de week van maandag 24 maart zal de enquête worden verstuurd. In mei zullen de resultaten bekend gemaakt worden.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht