Senioren

Spijkenisse - Derby D1 : 0 - 5

Nieuws afbeelding 30-3-2014

Spijkenisse uit...altijd lastig, maar zei Billy ik heb hier nog nooit verloren. Na de kraker vorige week tegen Rijswijk en met de komende 2 weken Forescate en Westland op het programma mochten we vandaag geen fouten maken.

Het was lekker warm en dus maar 1 doel - afmaken in de eerste helft en de bal het werk laten doen. Helaas geen doelpunt in de eerste minuut en een wat mat begin, maar uiteindelijk werden de weken lange training op de strafcorner beloond. Zowel de 1-0 (Freke) en de 2-0 (Sanne) vielen uit een corner waarna na een goede voorzet van Monique, Kirsten de 3-0 kon binnen tikken.

In de rust in de schaduw bijkomen en veel water drinken en met maar 1 doel het veld in...geen tegendoelpunten en uit hockeyen. En zo geschiedde, een redelijk saaie tweede helft waarin Spijkenisse iets meer aan de bal was dan dat de bedoeling was, maar als we combineerden dan kwamen we er eenvoudig doorheen en zo volgde door een goede actie van Claire (met nieuwe stick) en Monique een intikkertje van Tatum en daarna nog een doelpunt van Mariska.

We hebben genoeg energie gespaard voor komende week, dus hard trainen en kom dan maar op Forescate - See you in Zwijndrecht - 12.45 sharp!