Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Nieuwe trainers Heren1

Nieuws afbeelding 5-5-2014
Derby stelt Thijs Rijnberg en Jos Pieter Baardse aan als trainers voor Heren 1

HC Derby wil langs deze weg bekend maken dat zij Thijs Rijnberg (hoofdtrainer/coach) en Jos-Pieter Baardse (trainer) heeft aangesteld voor het komende seizoen voor Heren 1. Thijs Rijnberg komt over van Heren 2 van HCRotterdam en Jos-Pieter Baardse, die in het verleden onder andere bij HC Derbyheeft gespeeld, komt over van JB1 van HC Rotterdam. Daarvoor waren zij samen al twee jaar actief bij HC Aeolus Heren 1 in de overgangsklasse en twee seizoenen bij Ring Pass Delft Heren 1 in de 1e klasse. Nu bekend is dat DerbyHeren 1 zich heeft gehandhaafd in de eerste klasse, zullen de heren gaan bouwen met het team om van DerbyHeren 1 een stabiele eerste klasse team te maken.

Hoofdcoach Thijs Rijnberg: ”Ik kijk uit naar de uitdaging bij Derby en de hernieuwde samenwerking met Jos-Pieter Baardse. Wij hebben de mannen van Derby in het verleden en recent een aantal keer gezien. Er zit voldoende groei en enthousiasme in het team om de doelstelling te gaan halen. Vooral de bereidheid van de spelers om hard te werken en te leren, zijn ideaal voor ons om met het team aan de slag te gaan. Wij hopen zo nieuw elan aan Derby Heren 1 te kunnen geven.”

Op dinsdag 27 mei, 3 juni en 10 junizullen er open trainingen plaatsvinden vanaf 20.30 uur op HC Derby. Aanmelden kan via [email protected]<mailto:[email protected]>

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht