Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
WorldCup Den Haag mei 2014

Beleef het WK-Hockey als lotenverkoper

Nieuws afbeelding 12-5-2014

De organisatie van het WK is op zoek naar vrijwilligers die een aantal uren per dag loten voor het goede doel verkopen aan het publiek in en buiten het Kyocera Stadion rond de wedstrijden van het Nederlands team. Als je 14 jaar of ouder bent, dan is dit je kans om het WK in Den Haag van dichtbij mee te maken en tevens het Jeugdsportfonds te steunen.

Als vrijwilliger ben je spontaan, durf je op mensen af te stappen en ben je in de periode 31 mei tot en met 15 juni minimaal twee dagen beschikbaar. Het is ook mogelijk jezelf met je hele hockeyteam aan te melden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan [email protected].

De lotenactie tijdens het WK wordt ondersteund door Volvo. Iedere bezoeker die een lot koopt maakt kans op een gloednieuwe Volvo V40. De gehele opbrengst van de lotenactie gaat naar het Jeugdsportfonds. De missie van dit fonds is dat alle kinderen in Nederland moeten kunnen sporten. De KNHB ondersteunt het Jeugdsportfonds tot en met de Olympische Spelen van 2016.

Voor meer informatie: http://www.knhb.nl/oranje/jeugdsportfonds/nieuws/DU22427_Beleef+het+WK+hockey+als+lotenverkoper.aspx

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht