Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Derby stelt Ben Stuijts aan als trainer voor Dames 1 & technisch manager voor MB1, MA1 en D1

Nieuws afbeelding 27-5-2014
HC Derby wil langs deze weg bekend maken dat zij Ben Stuijts heeft aangesteld voor het komen seizoen voor Dames 1. Ben Stuijts is in het verleden coach geweest bij o.a. Push Jongens A1, Roomburg Dames 1 en Leiden Dames 1. Derby Dames 1 zal komend seizoen uitkomen in de 3e klasse en heeft als doel promotie naar de 2e klasse. Ben zal daarnaast ook technisch manager worden van MA1 en MB1. Derby wil in de komende jaren verder gaan met het opbouwen van een goede jeugdlijn, waarmee we Dames 1 ook naar een hoger plan brengen.

Trainer/Coach Ben Stuijts:
"Ik ben in februari dit jaar vader geworden van mijn tweede kindje en wilde na jarenlang training gegeven te hebben in Zuid Holland en Brabant, dichter bij huis een klus oppakken. Van alle verenigingen in de regio Rijnmond Zuid, vind ik Derby met 4 meisjes A, 4 meisjes B en 5 meisjes C teams, de vereniging waar ik potentie in zie. Samen met het bestuur hebben wij een plan gemaakt om de teams meisjes B1, A1 en dames meer met elkaar te gaan verbinden. Ik ga als technisch manager, samen met de begeleidingsstaf van deze jeugdteams, een verdere invulling geven aan dit plan.  Dames 1 bestaat nu uit een stabiele kern, spelende in de top van de 3e klasse, waar zeker de rek nog niet uit is en ik ga als coach van dames 1 de uitdaging aan om het team zo goed mogelijk te laten ontwikkelen."

Vanaf volgende week zal er worden gestart met open trainingen en gaan ook MB1 en MA1 starten met de 2e selectieronde voor komend seizoen.  Ben zal ook hierbij betrokken worden.

Op woensdag 4 juni, 11 juni en 25 juni zullen er open trainingen plaatsvinden vanaf 20.30 uur op HC Derby. Aanmelden kan via [email protected]<mailto:[email protected]>

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht