Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Voorlopige indeling selectieteams 2014-2015

Nieuws afbeelding 1-6-2014

Voorlopige teamindeling JEUGD (selectieteams).

Na het zorgvuldig bekijken van diverse wedstrijden, TIPS-formulieren, informatie van coaches, trainers, lijncoördinatoren en de selectietrainingen heeft de Jeugdcommissie bijgaande voorlopige teamindeling gemaakt.

Voor wat betreft de 1eselectieteams vindt er de komende weken nog verdere selectie plaats om uiteindelijk de definitieve teamindeling van die teams eind juni rond te hebben.

Van spelers die voor een 1eteam geselecteerd worden, verwacht de club een bepaalde vorm van betrokkenheid die zich o.a. uit in de volgende zaken:

·De prestatieteams trainen 2x per week, opkomst is verplicht.

·Motivatie en intentie om bij alle trainingen/wedstrijden aanwezig te zijn (vakanties altijd vooraf bespreken met de trainer/coach).

·Bereidheid om training te geven (vanaf de 2e jaars C-jeugd).

·Bereidheid om 1 of 2 keer per jaar een clinic o.i.d. voor de (jongste) jeugd te geven (door JA1 en MA1).

De trainers/coaches van de 1eselectieteams zullen in samenspraak met de Jeugdcommissie de definitieve indeling bepalen. De "voorlopige" trainers/coaches zullen vanaf dinsdag 3 juni met de selectieteams gaan trainen. Natuurlijk houden zij rekening met het feit dat het vakantieperiode is voor de spelers die nog op de basisschool zitten.

Voor de trainingstijden zie het trainingsschema op de site of  :

www.hcderby.nl/site/default.asp?m=4&option=960


De voorlopige selectie indeling voor de Jongste Jeugd (E en F teams) staat per 6 juni op de site. De voorlopige indeling van alle breedteteams (A t/m F) zal  30 juni op de site gepubliceerd worden.

Met sportieve groet

Jeugdcomissie  HC DERBY.


 
Bijlage VOORLOPIGE SELECTIE JEUGD v2.pdf

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht