Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Slapen CD-toernooi gaat niet door

12-7-2014 Ten behoeve van het CD-toernooi heeft het bestuur begin juni een verzoek aan de gemeente gedaan voor het verlenen van een vergunning voor:
- het hebben van een feestavond
- het laten slapen van een groep kinderen
Na de vergunningaanvrage is er tussen Derby en de gemeente nog contact geweest over de aanvraag en over het wijzigen van de datum van het CD-toernooi.
Donderdagavond heeft de gemeente per mail aangegeven dat de toestemming is gegeven voor de feestavond maar niet voor het slapen. Een en ander omdat de gemeente niet tijdig de  hulpdiensten de locatie/het terrein heeft kunnen laten controleren.
Het bestuur heeft vrijdag nog geprobeerd of de gemeente het besluit wilde heroverwegen maar dit is niet gelukt. 
Gezien het feit dat de vergunning voor dit gedeelte niet is verleend, kan het onderdeel slapen bij het CD-toernooi niet doorgaan. We betreuren dit ten zeerste en begrijpen dat veel kinderen zich hier erg op verheugd hebben.
Als bestuur zijnde kunnen we echter niet zonder de juiste toestemming een en ander door laten gaan. Met name onze locatie tegen het rangeerterrein Kijfhoek speelt bij ons  en de gemeente een rol.
We betreuren het ook dat de communicatie pas vanochtend heeft plaats kunnen vinden. Maar door de late reactie van de gemeente en het zoeken naar oplossingen maakte dat het niet anders kon.
We zullen samen met de gemeente kijken naar hoe we dit een volgende keer anders en beter kunnen doen.
Harmjan Bootsma, voorzitter bestuur

Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht