Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Week van de Scheidsrechter

Nieuws afbeelding 5-9-2014 Nog even en het nieuwe seizoen barst weer los! Ook komend seizoen belooft weer een mooi jaar te worden. 

Week van de Scheidsrechter
De KNHB organiseert 'de Week van de Scheidsrechter', een jaarlijkse waarderingscampagne vanuit het project "Naar een veilig sportklimaat” van NOC*NSF. Vanaf september worden door het hele land op maar liefst 32 verenigingen scheidsrechterscafés georganiseerd om de (club) scheidsrechters in het zonnetje te zetten. 

De scheidsrechterscafés zijn in principe voor iedereen bedoeld. Natuurlijk gaat er speciale aandacht uit naar de aanwezige clubscheidsrechters (plus) maar iedereen die alles wil weten over de spelregels is van harte welkom. 

Dit is het onderwerp tijdens het café waarbij men op een inspirerende, leerzame en ludieke manier van een jonge, enthousiaste bondsscheidsrechter uit de hoofdklasse een spelregelbriefing krijgt en vragen kan stellen over zijn/haar fluitervaringen. 

Als blijk van waardering ontvangen alle aanwezige scheidsrechters een nuttige tool, namelijk een speciale KNHB toss munt. Dit alles geeft ze hopelijk energie om er weer een mooi seizoen van te maken! 

De briefings in de cafés vinden plaats van 20.00-21.30 uur . De scheidsrechterscafé en data in de buurt van HC Derby zijn: Leonidas op woensdag 17 september en Rotterdam op donderdag 18 september.

Lijkt het je leuk om naar een van de avonden te gaan, stuur dan een email naar [email protected] en dan zullen wij je aanmelden.

Spelregels
Er zijn dit seizoen geen spelregelwijzigingen. Wel is weer de gebruikelijke briefing gemaakt waarin u kunt lezen op welke wijze clubscheidsrechters de regels toepassen op hun eigen niveau. De briefing kunt u hier downloaden via de website.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht