Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Update van de Arbitragecommissie

Nieuws afbeelding 30-9-2014

We zijn nog maar net aan het nieuwe seizoen begonnen, maar de Arbitragecommissie kan al veel leuke nieuwe dingen melden

 

Allereerst willen wij met gepaste trots melden dat Manouk Bakker haar opleiding als CS+ heeft afgerond. Vorig seizoen begon zij samen met Lieke van Bergen aan deze nieuwe opleiding. Met Bart Schulte als leercoach en bijgestaan door ‘onze’ Justin de Keizer gingen beide meiden met veel enthousiasme van start. Het gehele traject werd  door Dorine Roos, als CS+ coördinator, in goede banen geleid. De CS+ opleiding werd afgelopen zaterdag door Manouk afgesloten met een geslaagde praktijktoets. Manouk van harte gefeliciteerd met dit resultaat! 
 
 
Lieke moet helaas nog even wachten tot zij haar opleiding kan afronden; ze moet eerst goed en volledig herstellen van een blessure.
 
De CS+ opleiding is een nieuwe opleiding om de kwaliteit van de clubarbitrage te verbeteren die bedoeld is voor clubscheidsrechters die fluiten leuk vinden en beter hierin willen worden. De opleiding is puur gericht op de praktijk en duurt maximaal ½ - 1 seizoen. Ook dit jaar gaan wij deze opleiding weer organiseren en wel met 2 groepen! We hebben voldoende aanmeldingen voor een senioren én een junioren groep. Wij zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
 
 
Lijkt het je leuk om ook mee te doen aan deze CS+ opleiding, kijk dan hier voor meer informatie of stuur een email naar [email protected]. In de junioren groep is wellicht nog een plekje vrij!

 

Ook willen wij aan jullie voorstellen: Paul Postma. Paul verraste ons aan het begin van dit seizoen met een email waarin hij zijn hulp en expertise aanbood. Paul heeft een indrukwekkende cv op het gebied van arbitrage en wij zijn dan ook erg blij dat hij ons wil komen helpen. Paul heeft al meer dan 45 jaar ervaring met arbitrage bij KNHB en diverse clubs in Zuid Nederland als: (bonds)scheidsrechter, beoordelaar, leercoach, opleider en organisator. Hij komt uit een hockey-familie en deelt graag de ervaring met anderen om arbitrage nóg verder te verbeteren.

 

Jullie zullen Paul de komende tijd op en rond de velden zien. Aarzel niet om hem welkom te heten en je vragen aan hem voor te leggen. Wij weten inmiddels uit ervaring dat je een helder en begrijpelijk antwoord krijgt. We zijn tenslotte nooit te oud om te leren. Samen met Paul zullen we ook een aantal thema avonden organiseren en daarover volgt binnenkort meer informatie.


Tenslotte, kunnen we jullie melden dat wij heel spoedig van start zullen gaan met de reguliere opleidingen voor clubscheidsrechters. De laatste afspraken rondom locatie en data worden nu afgerond en de uitnodigingen naar de cursisten zullen snel volgen.

 

Voor vragen en opmerkingen kunnen jullie ons altijd bereiken via [email protected]

 

Groetjes namens de arbitragecommissie

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht