Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Barcommissie

Bericht van de Barcommissie

Nieuws afbeelding 11-11-2014

Beste allen,


begin van het seizoen is het ontzettend goed gegaan achter de bar. Echter na de herfstvakantie ging dit sterk bergafwaarts. Veel mensen kwamen niet opdagen en we moesten ook mensen indelen omdat het zelf indelen sterk terug liep. Wat resulteerde in het feit dat er facturen gestuurd werden voor de boetes en men hier vrij verbaasd of liever gezegd verontwaardigd op reageerden.
In het begin van het seizoen zijn we vrij duidelijk geweest. Er is een document gestuurd welke nog steeds op de site te vinden zou moeten zijn wat de spelregels zijn. Wij weten dat dit in het verleden niet altijd gehandhaafd is en dit was misschien ook de hoop van enkele. Echter een nieuwe commissie die halverwege vorig jaar is ingegaan die er wel achteraan gaat zorgt voor dit effect. Dat begrijpen we ook, maar verwachten ook dat jullie van ons begrijpen dat we dit gewoon handhaven.
Uiteraard kan er bij ons ook een foutje in sluipen en we staan dan ook open om dit terug te horen en zullen daar wat mee doen.


Bovenstaande, naast het feit dat wij begrepen hebben dat onze mailtjes doorgezet worden als spam, heeft er in geresulteerd dat wij besloten hebben een andere weg in te slaan.


U HEEFT ALLEN TOT WOENSDAG 12 UUR DE TIJD IN TE SCHRIJVEN TOT AAN DE WINTERSTOP. DAARNA DELEN WIJ TOT AAN DE WINTERSTOP IN.


Dit kan betekenen dat u dus ingedeeld wordt op een dag dat het u niet uit komt. In principe moet u ZELF vervanging regelen binnen het team of uw kennissenkring. Wij gaan streng controleren of men op komt dagen en zo niet kan u een factuur van 40 euro verwachten.
Uiteraard kan er wel eens iets niet kloppen dan horen wij dit graag tijdig van u. Maar houdt er rekening mee dat we dit gaan uitzoeken en u dit dan terug gekoppeld krijgt. Ga er niet van uit dat wij het oplossen, uiteraard zijn we bereidwillig mee te denken en informatie te verschaffen indien nodig.


Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.


Vriendelijke groeten

 


De Barcommisie


PS: wij zijn niet bevoegd om emailadressen te verwijderen uit het bestand. Hiervoor verwijzen wij naar [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Team van de dag

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht