Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Vrijwilligers gezocht Koningsspelen 24 april

Nieuws afbeelding 20-3-2015

Beste allemaal,

Op vrijdag 24 april vinden de Koningsspelen plaats. Zo'n 1.700 kinderen van de Zwijndrechtse basisscholen doen mee aan dit evenement. De kids kunnen kiezen uit verschillende sporten, waaronder zwemmen, basketbal, handbal, tennis en hockey. HC Derby stelt speciaal voor deze spelen haar velden en clubhuis beschikbaar.

Er wordt een 6-tegen-6 toernooi op 1/4 velden georganiseerd voor de kinderen die voor hockey kiezen. Ze gaan spelen met een plastic bal en er gelden enkele speciale regels om ongelukken en blessures te voorkomen. Zo mag er bijvoorbeeld alleen gepusht worden en er wordt een kleinere cirkel gemaakt, waarin je juist niet mag komen om te scoren. De speeltijd is 16 minuten per wedstrijd.

Twee van de Derby-velden worden gebruikt voor het hockeytoernooi, het derde veld wordt gebruikt voor het tennistoernooi. Dit onderdeel wordt georganiseerd door tennisvereniging Ter Steeghe.

Uiteraard zijn er veel vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden!
We zoeken voor donderdag 23 april enkele mensen die willen helpen met het smeren van brood en het samenstellen van de lunchpakketjes die de kinderen krijgen. 
En voor vrijdag 24 april zoeken we spelbegeleiders die de wedstrijdjes fluiten, achter de bar helpen en/of helpen de lunchpakketjes uit te delen. 
De Koningsspelen vinden plaats tussen 08.30 en 13.30 uur.

Wil je ons helpen? Meld je dan snel aan via: [email protected]

Alvast hartelijk bedankt!

Namens de JC,
Marjolein Jongen
Margriet Butler

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht