Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

VOLVO reikt € 1000 uit aan HC Derby

Nieuws afbeelding 24-2-2015
Volvo Nederland heeft een speciale regeling getroffen voor hockeyclubs in Nederland. Indien een lid van de hockeyclub een nieuw Volvo koopt of leaseed dan zal de betreffende club een vergoeding ontvangen van € 1.000,00 per auto.Volvo Svenscar te Dordrecht heeft een contract afgesloten met HC Derby, waar deze regeling voor geldt.
 
Samengevat indien een lid (of een ouder) van HC DERBY een nieuwe Volvo aanschaft bij Volvo Svenscar, dan ontvangt HC Derby van Volvo Nederland € 1.000,00.
 
Uiteraard is HC Derby erg blij met deze regeling. Op woensdag 18 februari j.l. werd op de Paradijshoeve te Ridderkerk een sponsorbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst werd aan het echtpaar van den Berg, die een dochter hebben spelen bij Derby in ME8, symbolisch een cheque aangeboden aan HC Derby. Het echtpaar van den Bergh had recentelijk een nieuwe Volvo gekocht en zij hebben een dochter spelen bij HC Derby in ME8, zodat deze regeling in werking was gezet door Volvo Svenscar. HC Derby is de familie van den Bergh, Volvo Svenscar te Dordrecht en Volvo Nederland dankbaar voor dit gebaar. HC Derby hoopt, dat veel leden in een nieuwe Volvo willen gaan rijden !!! Voor eventuele vragen en verdere informatie hierover kunt u contact opnemen met: [email protected] 
 
 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht