Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Thijs Rijnberg en Jos-Pieter verlengen contract bij HC Derby Heren 1

Nieuws afbeelding 4-3-2015 Hockeyclub Derby uit Zwijndrecht heeft de contracten verlengd met hoofdcoach Thijs Rijnberg en assistent trainer/coach Jos-Pieter Baardse. De verbintenis is voor minimaal met een jaar verlengd.
 
Sinds de komst van beide trainers is er meer vorm gegeven aan de sportieve ambitie van HC Derby. Zo is ook Florian Flöberg (trainer/coach HC Derby JA1) als assistent trainer/coach toegevoegd aan de begeleidingsstaf van Heren 1 om de doorstroming vanuit de jeugd verder te stroomlijnen. Daarnaast is de begeleiding verder uitgebreid met Macjid Knops die de loop- en krachttrainingen voor zijn rekening neemt en zich op wedstrijddagen bezig houdt met de statistieken. Voor de rest zal de begeleiding bestaan uit Lennard Kal (fysio) en Emma Rijnberg (video). 
 
Hoofdcoach Thijs Rijnberg: "Jos-Pieter en ik hebben het erg naar ons zin bij Derby Heren 1. Het is een leuke, enthousiaste groep spelers die erg leergierig zijn en hard werken om zich te willen verbeteren. Wij zijn als begeleiding ook tevreden over de progressie die reeds gemaakt is en wij zien nog ruimte om de groei verder vorm te geven. We werken er naar om een nog stabielere eerste klasse team te worden en op termijn door te groeien naar een subtopper in deze klasse”. 
 
Derby Heren 1 staat momenteel op de 8ste plaats in de Eerste Klasse B en hockeyclub Derby is erg verheugd dat het begeleidingsteam van Heren 1 volgend jaar ook aan de club verbonden is. 
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht