Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jongste Jeugd

Stem op de sportheld van HC Derby

Nieuws afbeelding 13-3-2015

Is MARJON BERGIJK de clubheld van de gemeente Zwijndrecht ?

Wij, HC Derby vinden natuurlijk van wel!

 

Hoe werkt het?

Sportverenigingen in de Nederland kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers. Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten wordt nu de verkiezing Clubhelden van de amateursport georganiseerd. HC Derby heeft Marjon Bergijk genomineerd.Wint Marjon Bergijk ook de landelijke titel dan levert dat € 25.000,- op voor de clubkas van HC Derby. Daar hebben wij natuurlijk jullie steun voor nodig!

De verkiezing Clubhelden van de amateursport is een initiatief van het AD in samenwerking met De Lotto. De verkiezing wordt georganiseerd in iedere gemeente van Nederland.

 

Nomineren kan van 14 maart tot en met 26 april via ad.nl/clubheld, stem allen!

Waarom hebben wij Marjon genomineerd?

Marjon is een enorm Club-dier. Zolang wij haar als Derby-lid meemaken zet zij zich in voor de jongste jeugd. Al 15 jaar namelijk runt ze de hockeyschool. Daarnaast is ze altijd van de partij om de handen uit de mouw te steken op speciale evenementen zoals de familiehockeydag, EF-kamp en zo meer. Ze is ieder weekeinde wel op de club te vinden om junior- en seniorteams te steunen bij hun wedstrijden: een echte Clubheld. En dat dus al jaren lang, want wie kent Marjon niet, jong en oud kan haar direct aanwijzen en zich herinneren hoe zij hun de eerste basisprincipes van het hockeyen bij heeft gebracht. En wil je iets weten, vraag het Marjon, zij kan je altijd helpen of doorverwijzen.
 

 

 

 

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

EF-kamp ben je Der’bij

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht