Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Actie voor Kika: Kinderboek 'Strikje wint van boze fee!'

Nieuws afbeelding 16-3-2015
Op zaterdag 21 maart a.s. zal door de schrijfster, Constance Verplanke,  het boekje”Strikje wint van de boze fee!” te koop aangeboden worden bij HC Derby. Uiteraard zal ze het door uw gekochte exemplaar persoonlijk willen signeren.

Van elk verkocht exemplaar, van dit leuke en spannende kinderboek met kleurplaten, gaat er maar liefst 1 Euro naar Kika!  

De schrijfster heeft het boekje geschreven op verzoek van haar goede vriendin Astrid. Astrid leed aan kanker en is in 2014 overleden. Het boekje gaat over een heel lief en stoer meisje, genaamd Strikje. Zij wordt overvallen door een boze fee! Hoewel Strikje hiervan schrikt, laat zij zich niet van haar stuk brengen. Integendeel, zij verzint een list met haar lievelingspop…

Eigenlijk is dit een modern sprookje. Strikje overwint haar angst voor het dreigende gevaar, door de kracht in zichzelf te zoeken. Strikje is weliswaar klein, maar wel slim. De boze fee is groot, maar ook dom. Het verhaal loopt dus gelukkig goed af voor Strikje.

Kleine kinderen zullen door dit verhaal bemoedigd worden en zo vertrouwen houden in een mooie toekomst.

Het kinderboek met kleurplaten "Strikje wint van de boze fee!” is te koop voor 9,95 Euro.

Door het sturen van een E-mail naar [email protected]  kunt u het boek online bestellen, bij de schrijfster zelf. Na betaling zal het u dan worden toegezonden (geen verzendkosten).

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht