Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Clubshop is groot succes! Nu ook op hcderby.nl !

Nieuws afbeelding 5-3-2009
Afgelopen december is op twee zaterdagen in ons clubhuis een verkoop geweest van een nieuw assortiment met Derby-artikelen zoals tassen, caps, sweaters, jacks, polo's, t-shirts etc. Deze pilot was zeer succesvol en daarom is besloten om dit verder uit te breiden.
 
Het assortiment is flink uitgebreid naar ruim 100 artikelen en de bestelling kan nu in de clubshop op hcderby.nl plaatsvinden. Bestellingen kunnen naar keus online worden betaald met iDEAL of met een aparte overschrijving. De aflevering van de bestellingen is naar keus op de club of op een huisadres.
 
De artikelen worden uitgevoerd in onze clubkleuren oranje en blauw en worden voorzien van ons logo. Bij veel artikelen is het ook mogelijk om deze van een extra bedrukking te voorzien zoals een tekst (bijvoorbeeld je naam of een leuke kreet) en een nummer. En natuurlijk is het ook mogelijk om deze artikelen te laten voorzien van een bedrijfsuiting van een sponsor.
 
Voor dit initiatief is Derby een samenwerking aangegaan met 'mijnclubshop.nl'. Mijnclubshop.nl is een nieuwe onderneming, die zich specialiseert in het leveren van aantrekkelijke clubartikelen voor sportclubs. Dit nagelnieuwe concept wordt als eerste bij Derby en Hockeyclub Dordrecht ingevoerd en daarna wordt het in het hele land geïntroduceerd. Het is op deze beide clubs dan ook een echte pilot en tevens primeur.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat er in de clubshop voor iedereen iets leuks bijzit en wij verwachten dan ook het binnenkort letterlijk oranje en blauw ziet op de club. Op hcderby.nl zie je vanaf nu bij de menu-opties een nieuwe optie 'clubshop'. Indien je deze aanklikt opent de clubshop zich. Voortaan kun je vanaf elke plek via internet eenvoudig en veilig de Derby-collectie bekijken, bestellen en afrekenen.
 
Wij wensen je veel plezier in onze nieuwe clubshop!
 
Namens het bestuur,
 
Arno Hoorweg en Michel van der Gaag
------------------------------------------------------------------------------------------------

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht