Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

CD-WEEKEND: Warm en geslaagd; Dank aan de vrijwilligers!

7-7-2015

Afgelopen vrijdag en zaterdag heeft het CD-weekend plaatsgevonden onder bijzondere warme omstandigheden. Vrijdagavond kwam de International Bob de Voogd van Oranje Zwart naar de club om een clinic te geven. Bob is een aanvaller en hij had op ons verzoek veel aanvalsoefeningen uitgezet. De kinderen, vonden het ondanks de warmte, erg leuk om te doen. Na afloop was er volop gelegenheid voor foto’s en aantekeningen. Bob heeft een diepe indruk op ons gemaakt door z’n toegankelijkheid. Het was erg leuk om hem bij ons op de club te hebben. Deze clinic is gesponsord door het Zeehavenbedrijf Dordrecht.

 

Zaterdag werden er alleen waterspelen gehouden. Vanwege de warmte werden er regelmatig ijsjes uitgedeeld en was er voldoende drinken. Het was leuk te zien hoe de kinderen genoten van de waterspelen, wat is er nu leuker als dat je met water mag spelen met je teamgenoten.

 

De cake- en koekbakkers, bardiensten, opruimen en schoonmaken, het in orde maken van de waterspelen, het beschikbaar stellen van de aggregaat door Oostmaas BV, allemaal enorm bedankt. Dank voor jullie inzet.

 

Sponsoren van het CD-toernooi ook jullie heel vriendelijk bedankt dit allemaal mogelijk te maken, want zonder jullie is het niet meer mogelijk een CD-TOERNOOI te organiseren : Scheepvaartbedrijf Leininga, Timmerfabriek de Kievit, Oostmaas, Rentallaser, Eurokor Barging, Metaaltransport BV, Van Ooijen Citrus, SmitsvastgoedZorg, en Zeehavenbedrijf Dordrecht.

 

CD-organisatie HC Derby.

 

     

Een woord van dank aan alle vrijwilligers, die onder zware omstandigheden door de warmte, geholpen hebben deze dag tot een succes te maken. Het viel niet mee, het was erg warm en halverwege de middag zat een ieder er doorheen en toen moest er nog schoon gemaakt worden en de waterspelen opgeruimd worden, wat enorm zwaar was. Namens het bestuur en de CD-jeugd, jullie allemaal enorm bedankt voor jullie inzet om de CD-jeugd een prettig weekend te bezorgen.

 

Het Bestuur HC Derby.

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht