Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jongste Jeugd

EF Kamp 2015 - Derby's Bootcamp

Nieuws afbeelding 7-7-2015

Wat was het weer legendarisch….

Het jaarlijkse spectaculaire evenement voor de allerjongsten zit er alweer op! We moesten op het laatste moment nog ‘even’ het programma omgooien en de spellen wijzigen, want de KNMI beloofde ons een zinderend warm weekend. En met 65 kinderen moet je dan voor heel veel water zorgen.


Nou dat was voor de beheerder van het Kamphuis de Blokken in Baarle-Nassau geen enkel probleem. Liters water konden uit de natuurlijke bron gepompt worden om de waterpistolen, waterballonnen, bekers en emmers te vullen. Het duurde dan ook niet heel lang voordat alle kinderen, staf en begeleiding betrokken waren in het grootste watergevecht dat het EF Kamp ooit gezien heeft!


Natuurlijk konden spellen als Levend Stratego (by far favoriet bij alle kinderen), Levend Cluedo en het Nachtspel niet ontbreken. De Bonte Avond was dit jaar wel heel bijzonder met een speciaal gastoptreden van Mitchie, Willie en Garçon. Maar wat hebben we genoten van de vele optredens van de kinderen! Dansen, zingen, moppen vertellen en acteren. Ze zijn werkelijk waar van alle markten thuis. Het was dan ook onmogelijk een winnaar aan te wijzen, de jury kon het gewoon niet eens worden! Eigenlijk zijn ze allemaal winnaars; chapeau!


Na het Nachtspel waren veel kinderen toch wel een beetje moe. De warmte speelde zeker een rol en de nacht is nog nooit zo rustig verlopen als dit jaar! Dat betekende wel dat bijna alle kinderen de volgende ochtend ook heel vroeg wakker waren. Gelukkig waren we daar op voorbereid en kon iedereen goed wakker worden met een stevige sessie ochtendgymnastiek. Na het ontbijt snel weer een spel spelen, want daar gaat het tenslotte allemaal om. Toen het weer wat warmer werd, konden we gelukkig aan de water zeskamp beginnen en was iedereen binnen no-time weer lekker afgekoeld.


Het jaarlijkse kamp sluiten we af met Het Grote Spel tegen de Leiding! Volgens mij vindt de leiding dit nog leuker dan de kinderen! Rennend door de bossen en alle leiding ontwijkend om je kaartje veilig aan de overkant te brengen. Je ziet ze glunderen, zowel de kinderen als de leiding!


Dit weekend was niet mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet en het enthousiasme van de staf en leiding! Dank je wel voor de organisatie en het soepel laten verlopen van het weekend. Super bedankt Mitchell, Willem-Arie, Lars, Thomas, Michiel, Jasper, Joppe, Niels, Claire, Vera, Lieke, Daphne, Tatum, Vivian, Amber en Sara voor jullie onvermoeibare enthousiasme en inzet tijdens deze Tocht der Tochten! Jullie zijn de ware Bootcampers van Derby!


Een special thanks aan de sponsoren van dit weekend; Van Ooijen voor het overheerlijke fruit en Ames in Dordrecht voor het ter beschikking stellen van een spiksplinternieuwe bus om alle bagage en het eten en drinken mee te kunnen nemen.


En ja, dan komt er toch een einde aan zo’n weekend. Na maanden van voorbereidingen vliegt zo’n weekend eigenlijk altijd veel te snel voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s van onze geweldige Roosmarijn de Groot om alles nog eens op ons gemak te kunnen bekijken en opnieuw te beleven (te vinden op de FB pagina van Derby). Met een hele grote glimlach, zoals ieder jaar! 


Het was weer legendarisch...

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht