Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Derby MB1 wint toernooi MHC BEST

Nieuws afbeelding 4-9-2015

Zaterdag 29 augustus nam Derby MB1 deel aan het jaarlijkse Besse Holmatro toernooi van MHC Best. In de aanloop naar het toernooi had Derby de week ervoor in een oefendrieluik al gewonnen van HC Barendrecht MB1 (3-0) en HC Alphen (1-0). Het team was doordeweeks verrast met een gasttraining/masterclass van hockeylegende Soma Singh, 145-voudig international en oud-captain van het Britse nationale  hockeyteam.

Onder bijna tropische weersomstandigheden werd Derby na wedstrijden tegen Leonidas MB2 (2-2), HC Ypenburg MB1 (2-0 winst) en HC Best MB1 (1-1) poulewinnaar. In de halve finale werd vervolgens HC Eemvallei MB1 uit Amersfoort met goed hockey verslagen.

In de finale wachtte een tegenstander van formaat: topklasser HC Eindhoven MB1. Begeleid door Queen’s muzikale klassieker ‘We will rock you’ betraden beide teams onder grote publieke belangstelling het veld. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd, die uiteindelijk in 1-1 eindigde. In de daaropvolgende zenuwslopende shoot-out serie trok Derby, met goalie Merel in een glansrol, aan het langste eind en mocht het zich tijdens de prijsuitreiking tot winnaar laten kronen. Gelet op de warmte en het niveau

van enkele tegenstanders een fantastische teamprestatie.

Gefeliciteerd meiden!

 
Bijlage Derby MB1 Update (editie 1).pdf

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht