Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Wijziging van de wijze van contributie-inning

29-9-2015
Best clubleden,

In de Algemene ledenvergadering is besloten dat we voor de inning van de contributie een samenwerkingsverband aan gaan met ClubCollect. Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is. Er worden een aantal slagen gemaakt en één van deze slagen betreft de professionalisering van de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak veel tijd en moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf dit seizoen de contributie-inning worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen.

ClubCollect  zal  in oktober, namens HC Derby,  naar ieder clublid een email verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In dit bericht is een link opgenomen. Door op deze link te klikken, komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kunt u uw betaling via IDEAL (dus 100% veilig) verrichten.  U kunt aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in drie termijnen. Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. 

Zoals hierboven vermeld kunt u in 3 termijnen betalen. De eerste termijn moet begin november voldaan zijn. Uiterlijk in januari moet de laatste termijn zijn bijgeschreven. Voor gespreid betalen wordt per termijn € 2,- extra op uw nota in rekening gebracht (bij een contributiebedrag onder de € 150,- is dit € 1,- per termijn). Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen dan krijgt u vóór elke vervaldatum een herinnering per email.  

Met het samengaan met Clubcollect vervallen alle voorgaande afspraken en betalingsregelingen die u eventueel met de penningmeester of de facturatie-afdeling had . Indien u de contributienota niet op tijd betaalt, wordt uw rekening verhoogd met vijf euro. We zullen vanaf dit seizoen ook eerder overgaan tot het inschakelen van een incassobureau bij wanbetaling. 

Indien de club nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of email adres OF indien u niet kunt telebankieren, dan vernemen wij dit graag uiterlijk 4 oktober a.s. van u. Hierna gaan wij er van uit dat u zelf uw telefoonnummer of email-adres in LISA heeft aangepast of een melding heeft gedaan aan onze administratie; [email protected]

Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u graag naar de website www.clubcollect.com .

Vriendelijke groet

De Penningmeester

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht