Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

E-mail contributie verzonden

Nieuws afbeelding 9-10-2015
Best clubleden,
 
Deze week is er door ClubCollect , namens HC Derby,  naar ieder clublid een email verzonden met het verzoek de contributie te voldoen. In dit bericht is een link opgenomen. Door op  deze link te klikken, komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kunt u uw betaling via IDEAL (dus 100% veilig) verrichten. Het is de bedoeling dat u de contributie via de link van ClubCollect betaald. U kunt hiervoor niet meer het rekeningnummer van de HC Derby-factuur (vorige en huidige) gebruiken!
 
Wij willen u vriendelijk verzoeken op uw persoonlijke betaalpagina tevens uw adresgegevens en mobiele nummer te controleren en eventueel aan te passen.
 
Het betaalverzoek betreft de contributie voor de veldhockey. De zaalhockey wordt op een later tijdstip gefactureerd. U ontvangt hiervoor opnieuw een betaalverzoek van ClubCollect. 
 
Mocht u geen mail, met betaalverzoek van ClubCollect, hebben ontvangen, dan horen wij dit graag van u. (Controleert u wel eerst even of de mail niet tussen de 'ongewenste mail' is beland.)
  
Vriendelijke groet
De Penningmeester


Gerelateerde nieuwsberichten

verstopping

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht