Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Zaalclinic voor de jeugd - 20 december

Nieuws afbeelding 8-12-2015
Beste sterspelers en sterspeelsters uit de BCDEF-jeugd,

Wij willen jullie uitnodigen voor een waanzinnige zaalclinic die gegeven zal worden door de spelers van Dames 1 en Heren 1. De clinic vindt plaats op zondag 20 december in de Walburghal in Zwijndrecht en kost €12,50.

Buiten het feit om dat je zaalhockey skills hierdoor enorm zullen verbeteren, kan je ook nog eens fantastische prijzen winnen! Je maakt kans op een tenue van het Nationale Zuid-Afrikaanse hockeyteam, een trui van Dames 1 (dé enige echte, die de dames zelf ook dragen), een zaalstick, Adidas sokken of uitgekozen worden tot mini van de week bij Heren 1 of Dames 1. En alsof dat nog niet genoeg is kun je ook een training winnen voor het hele team die verzorgd zal worden door een van onze spelers.

Wil jij kans maken op een van deze mooie prijzen en heb jij zin in een leuke en leerzame zaalclinic, geef je dan snel op want vol is vol! Stuur een mail naar [email protected] en vermeld hierbij je naam en team. Bij inschrijving ontvang je automatisch al 1 lot, als je er meer loten wil kan je die op de dag zelf nog kopen. 

Clinictijden: 
Jongens en meiden uit E en F jeugd:  10.00u-12.00u
Jongens en meiden uit B, C en D jeugd: 12.30-14.30u

Hopelijk tot dan!
Sportieve groetjes,
Dames en Heren 1

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht