Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Senioren

Heren 1 zoekt ....

Nieuws afbeelding 17-2-2016
Heren 1 zoekt huisvesting en vervoer
 
Heren 1 heeft afgelopen week een geslaagd trainingskamp gehad in Barcelona. Na een periode van tegenslagen door blessures en afwezigen hebben wij nu de basis gelegd voor een succesvol laatste deel van de competitie. In Barcelona hebben wij twee Spaanse spelers kunnen testen, die Heren 1 komen verstreken om ons in de 1e klasse te behouden. 
 
Naast dat deze twee Spaanse mannen Heren 1 komen versterken, zullen zij zich ook gaan inzetten voor de breedtesport teams in de jeugd van HC Derby. Zo zullen zij trainingen gaan verzorgen aan teams en helpen met de techniektrainingen. 
 
Voor deze twee Spaanse heren zoeken wij huisvesting in de regio Zwijndrecht/Rotterdam. Indien u mogelijkheden tot huisvesting heeft of indien u een geschikte huisvesting weet wilt u het ons dan melden a.u.b.? Daarnaast zou het helemaal geweldig zijn als wij deze heren vervoer kunnen aanbieden in de vorm van een auto in de periode van 1 maart tot en met 8 mei.  
 
Voor verder vragen of aanmeldingen, neem contact op met teammanager Anne-Maaike Slobbe ([email protected] / 06-53291406) of hoofdcoach Thijs Rijnberg ([email protected] / 06-27883521).

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht