Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Upgrading Clubhuis: Met dank aan ......

Nieuws afbeelding 8-3-2016

35 jaren lang was er niets maar dan ook echt helemaal niets aan het clubhuis veranderd; ja dan wordt het toch eens tijd dat er iemand z’n handen uit de mouwen steekt en een plan gaat bedenken en uitwerken om met zo weinig mogelijk kosten het clubhuis iets meer allure te geven.

Dat werden Monique Hugers en Martin Pol, 2 coördinatoren die de bekende koe bij de horens gepakt hebben en  daadwerkelijk als coördinatoren aan de slag zijn gegaan.

Erik Rijper had al eens een plan gepresenteerd aan de ALV en dat plan is met wat aanpassingen gebruikt om het clubhuis meer dan iets meer allure te geven.

Daarnaast was schildersbedrijf de Goede zo goed om (we begonnen met) wat verf te schenken aan de vereniging, maar dat is uit de hand gelopen tot heel veel, zelfs ontzettend veel verf + aanverwante artikelen te sponsoren.

Zonder iemand te kort te doen, zijn deze 4 de pijlers, van het prachtige resultaat. Wel done !!! en woorden te kort om onze dank uit te spreken.

 

En dan nog al die vrijwilligers. Ruim 50 totaal, geweldig, namens alle leden en familie, bezoekers, wat een werk en wat fijn dat jullie dit met elkaar voor ons gedaan hebben. Heel hartelijk dank hiervoor. Jullie zijn afgelopen zaterdag door de voorzitter hartelijk toegesproken en in het zonnetje gezet.

Mocht je nog geen plak chocolade ontvangen hebben en al heb je maar 1 avond geschilderd, deze is af te halen bij Monique Hugers.

 


Gerelateerde nieuwsberichten

klaverjastoernooi

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht