Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

20 April: Coachavond ABCD-teams

Nieuws afbeelding 8-4-2016

Beste coaches en ouders van de junioren (ABCD-teams),

 

Graag nodigt de Jeugdcommissie jullie uit voor een coachavond speciale editie op 20 april a.s. vanaf 20:00 uur in het clubhuis.

 

We staan aan de vooravond van de teamindeling van selectieteams en breedtesportteams voor het seizoen 2016-2017 en geven jullie graag zicht op het beleid dat de club hierin volgt en de wijze waarop de selectie- en indelingsprocedure is ingericht. Eerdere jaren is gedurende de procedure gebleken dat het niet iedereen geheel duidelijk is wat het beleid is en hoe de procedure verloopt. Hieruit hebben wij als JC opgemaakt dat we onze leden/ouders van leden beter kunnen informeren en dat willen we als eerste op bovengenoemde wijze doen.

 

Het beleid zoals opgenomen in het Jeugd Beleidsplan zal, als vanzelfsprekend, ook nog gepubliceerd worden. Daarnaast zijn er in het beleid enkele, door het bestuur goedgekeurde, wijzigingen doorgevoerd waarover we jullie graag informeren. 

 

Verder willen we jullie ook meenemen in de tot nu toe ondernomen acties en de nog geplande acties vanuit de JC. Voor de coaches zal daarnaast een hockey-inhoudelijk punt worden gepresenteerd dat gaat over coaching, techniek of tactiek. Ouders die hierin geïnteresseerd zijn mogen uiteraard hier ook bij aansluiten.

 

We hopen jullie op 20 april te kunnen begroeten!

 

Hartelijke groet namens de gehele JC,

 

Roberto van Rikxoort 

Voorzitter Jeugdcommissie HC Derby

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht