Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Planning selectietrainingen

Nieuws afbeelding 21-4-2016 Beste junioren (ABCD),

We lopen tegen het einde van het seizoen en dat is ook altijd de periode dat we de teams opnieuw gaan indelen voor het komende seizoen.
Een onderdeel daarvan zijn de selectietrainingen. In de meidenlijnen is deelname aan de selectietrainingen op uitnodiging, degenen die hiervoor uitgenodigd worden kunnen uiterlijk 03 mei de uitnodiging verwachten.
In de jongenslijnen worden alle spelers uitgenodigd omdat deze lijnen maximaal uit 3 teams zullen bestaan. Ook de jongens krijgen een uitnodiging.

In de uitnodiging staat waneer je verwacht wordt en wat het betekend om voor het selectieteam in jou lijn uit te komen. Mocht je door willen gaan voor de selectie dan weet je waarvoor je kiest.

Om vast rekening te kunnen houden met data vermelden we alvast de planning. In deze planning hebben we rekening gehouden met de examenperiode en de toetsweken. Hoe belangrijk en leuk je hockey ook vindt school mag er natuurlijk niet onder leiden en om school de selectietraining missen is ook niet fijn.

De data zijn als volgt:
Meisjes A Maandag 9 mei  
Jongens B Dinsdag 10 mei  
Meisjes B Woensdag 11 mei 
Meisjes C Dinsdag 17 mei 
Meisjes D 1ste jaars  Woensdag 18 mei 
Jongens C Donderdag 19 mei  
Jongens D Dinsdag 24 mei 
Meisjes D Woensdag 25 mei 

Je doet de selectie training in de lijn waar je volgend seizoen in speelt, dus een 2de jaars C doet mee voor de B. De jongens kunnen deze data vast in de agenda zetten. Zo ook de meiden uit de huidige geselecteerde teams conform het beleid worden zij standaard uitgenodigd.

Tot slot.
Heel veel succes met de laatste competitie wedstrijden en veel plezier.

Hartelijk groet,
Jeugdcommissie HC Derby

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht