Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Inschrijving CD Toernooi 2016 gestart!

13-6-2016

Op zaterdag 2 juli aanstaande vindt het jaarlijkse CD-toernooi plaats! Op bijgaande flyer kunnen jullie wat meer info vinden over de invulling van het dagprogramma, dat wordt verzorgd in samenwerking met Hattrick. Daarnaast zullen jongens en meiden uit de A- en B-teams de toernooiteams gaan begeleiden. Aan die teamindeling wordt nog gewerkt. Wel is nu al duidelijk dat we jongens- en meidenteams (en dus geen gemengde teams) gaan samenstellen.

 

Qua tijdsindeling ziet de dag er als volgt uit:

 

10.00 uur  Ontvangst, betaling en teamindeling

10.30 uur  Start ochtendprogramma

12.30 uur  Lunch

13.30 uur  Start middagprogramma

17.00 uur  Einde dagprogramma

17.00 uur  Diner van PatatPret

18.00 uur  Start avondprogramma

21.00 uur  Einde

 

Het avondprogramma zal bestaan uit Bingo met leuke prijzen, gezellige muziek en met een bal het veld op.

 

Wil je meedoen met dit gezellige toernooi? Meld je dan snel aan via de Derby-website! Log in (let op: log in met het lidnummer van het kind) en ga naar Evenementen, waarna je je aanmelding kunt doen. Mocht het evenement nog niet zichtbaar zijn, probeer het dan later in de week nogmaals. Kosten zijn € 12,- p.p., te voldoen bij de aanmelding in het clubhuis, 's ochtends op 2 juli.

 

Aan alle ouders hebben we het volgende verzoek: wil je helpen op de dag, door bijvoorbeeld 2 uurtjes bardienst te draaien, met de lunch of het diner te helpen of andere hand- en spandiensten te verrichten? Meld je aan een mail te sturen naar mailto:[email protected]!


Daarnaast zijn we nog op zoek naar een aantal leuke prijzen die door de kids gewonnen kunnen worden bij de Bingo. Denk aan een beachball-setje, waterpistool of andere leuke (zomerse) prijsjes. Wil je wat doneren (dat mag ook zijn voor bijv. ijsjes of fruit)? Heel graag! Neem dan ook contact op met de toernooiorganisatie via het mailadres  mailto:[email protected]!

 

Graag tot 2 juli!

 

De CD-toernooicommissie

 

 
Bijlage Flyer Derby 2 juli 2016.pdf

Reacties

Sharon Trap

14-6-2016 @ 07:33:23 |Wanneer id de clinic voor de keepers? dat zou afgelopen weekend gezegd worden maat we weten nu nog niets.......

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht