Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Contributie-inning

Nieuws afbeelding 19-9-2016

Beste clubleden,

Binnenkort starten we de inning van de contributies voor het seizoen 2016 -2017. Net als vorig jaar wordt dit proces voor ons gedaan door Club Collect. Club Collect zal hiervoor naar ieder clublid afzonderlijk een e-mail verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. Het betaalverzoek betreft de reguliere contributie. Voor de aparte zaal hockey trainingen (veelal jeugd) wordt op een later tijdstip gefactureerd. Ook dit jaar is het weer mogelijk om ineens of in termijnen te betalen.

Het is de bedoeling dat u de (keuze van) betaling binnen 10 dagen na ontvangst van de mail aan Club Collect doorgeeft. Dit doet u door op de link van Club Collect in de mail of in het sms-bericht (koppeling openen) te klikken. U komt dan op uw persoonlijke betaalpagina van Club Collect. Hier kunt u uw telefoonnummer, woonadres en email adres controleren en eventueel aanpassen of invullen. Op uw persoonlijke pagina kunt u tevens aangeven of u het gehele bedrag ineens of in drie gelijke termijnen wilt betalen. Bij de keuze voor volledige betaling ineens kunt u via IDEAL of via automatische incasso uw betaling verrichten. Bij de keuze voor betalen in termijnen moet u Club Collect machtigen om de bedragen van uw rekening af te mogen schrijven. Let op dat u de naam rekeninghouder en het IBAN nummer juist invult! In tegenstelling tot vorig jaar gaan de tweede en derde betaling automatisch en hoeft u zelf geen handelingen c.q. deelbetalingen meer te verrichten. Voor gespreid betalen wordt per termijn € 2,- extra op uw nota in rekening gebracht (bij een contributiebedrag onder de € 150,- is dit € 1,- per termijn). De bedragen zullen rond de door Club Collect aangegeven periode van uw rekening worden afgeschreven.

De eerste termijn of volledige betaling moet begin oktober voldaan zijn. Uiterlijk in december zal de laatste termijn worden afgeschreven. Indien u nĂ¡ 30 september uw keuze van betalingswijze aangeeft, wordt de eerste termijn meteen doorgegeven aan de bank. De tweede en derde termijn worden niet opgeschort. Indien de contributienota niet van uw rekening afgeschreven kan worden of bij stornering van een (deel) betaling om wat voor reden dan ook wordt er € 3,50 storneringskosten per gestorneerde termijn in rekening gebracht. De gestorneerde deelbetaling wordt verdeeld over de resterende betaaltermijnen. Bij volledige betaling in één keer is de uiterste betaaldatum 15 oktober. Bij gespreid betalen is de laatste en uiterste betaaldatum 15 december. Indien u te laat betaalt, wordt er een boete van € 10,- per factuur opgelegd.

Indien u geen mail van Club Collect heeft ontvangen of u niet kunt telebankieren, dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 30 september a.s. van u. U kunt mailen naar; [email protected]

Sportieve groet,

de Penningmeester

Adreswijziging / verhuisberichten, wijziging in telefoonnummer enzovoort, kunt u doorgeven aan [email protected]

Voor meer informatie over Club Collect verwijzen wij u graag naar de website www.clubcollect.com

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht