Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Mosselavond

Nieuws afbeelding 17-11-2016
Beste leden van  Derby,

Zaterdag 10 december is het dan echt zover. Na een eerdere poging, nu dan echt: De Mosselavond! Als organisatie willen we benadrukken dat de opbrengsten van deze avond in het geheel naar de club zullen gaan, naar onze nieuwe velden dus!

Bij deze nodigen we jullie uit voor een ouderwets gezellige avond op Derby. Onder het genot van een muziekje en een drankje genieten van echte Zeeuwse Mosselen om zo de eerste seizoenshelft op een leuke manier met elkaar af te sluiten.

Wat praktische informatie:
  • Aanvang: vanaf 18:30 met een welkomstdrankje
  • Prijs: €22,50  (Dit is inclusief 3 consumptiemuntjes). Per 2-tal kan er van deze muntjes een fles wijn worden besteld. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om bier of fris te halen.
  • Voor degene die er graag bij willen zijn, maar niet van mosselen houden hebben we natuurlijk ook een alternatief, namelijk Saté. Graag bij de aanmelding kenbaar maken.
  • Ook niet leden zijn van harte welkom dus neem familie en vrienden mee om er een leuke avond van te maken.
  • U kunt gebruik gemaakt maken van de Heren 1-taxiservice. Waarbij wij u veilig van en naar uw huis brengen, zodat u zonder zorgen kan genieten van een glas wijn of een koud biertje. Hiervoor vragen wij een extra toeslag van €7,50 per rit.
Inschrijven kan via het volgende e-mailadres[email protected] omVermeldt hierbij je naam, mosselen of saté en of je gebruik wil maken van de taxiservice.
Het geld kan worden overgemaakt op onderstaande bankrekening.
NL54ABNA0477028128 t.a.v. R.M. Noodelijk met als mededeling "Mosselavond".


Sportieve groet,

De organisatie van de Mosselavond

Gerelateerde nieuwsberichten

Avondvierdaagse
klaverjastoernooi

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht