Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Overhandiging JUMBO Hockeyplaatjes sparen actie

Nieuws afbeelding 9-3-2017

Woensdag 8 maart j.l. zijn de Jumbo boeken overhandigd aan de voorzitter dhr. H. Slobbe en aan 2 leden van HC Derby Derby. Deze 2 leden, Sophie Maagdenberg en Ewout Maagdenberg (neef en nicht) staan op de voorkant van het boek afgebeeld. Het was voor de heer Paans van Jumbo Hendrik Ido Ambacht een eer de boeken te overhandigen aan HC Derby. Hij refereerde eraan dat veel bedrijven zich richten op voetbal, maar hijzelf vindt hockey een mooie sport, met mooie jeugd, die zeker niet overgeslagen mogen worden met dit soort acties.

 

Dus, ouders, opa’s en oma’s, familie, vrienden, buren en kennissen de komende weken allemaal boodschappen doen bij Jumbo de Schoof om zoveel mogelijk hockey plaatjes te kunnen sparen.

Er zullen ruildagen georganiseerd gaan worden, maar daar worden jullie nog over geïnformeerd. De actie zal duren tot en met 2 mei a.s.

 

Boeken, welke nog niet opgehaald zijn, liggen op volgorde per team in de "bestuurskamer”.  Een vriendelijk verzoek zorg voor de verspreiding te dragen, zodat een ieder over zijn of haar eigen boek kan beschikken.

Ook zijn er boeken zonder portret op de voorkant in de bestuurskamer, sta je niet op de foto, maar wil je toch gaan sparen, dan kan je een algemeen boek meenemen.

 

De opbrengst van dit boek bedraagt ruim € 2.000,00, welk geld gedoneerd zal worden aan de nieuwe velden !

Een ieder, die advertentie ruimte gekocht heeft en geholpen hebben dit boek tot stand te brengen hartelijk dank hiervoor.

 

De sponsorcommissie.Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht