Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Lionsclub organiseert Barbecue voor Voedselbank.

Nieuws afbeelding 23-5-2017
De Lionsclub Swindregt Were organiseerde afgelopen vrijdag alweer voor de 5 e keer een BBQ voor de cliënten en vrijwilligers van de Voedselbanken in Zwijndrecht en H.I.Ambacht.

Door het jaarlijks organiseren van deze BBQ geeft de Lionsclub invulling aan hun wens om iets te betekenen voor de mensen die het financieel moeilijk hebben en daarom afhankelijk zijn van de Voedselbank. Tevens willen ze de vrijwilligers die het hele jaar zich inzetten om het werk van de Voedselbank mogelijk te maken, samen met de cliënten, een ontspannen en gezellige avond bezorgen.

Net als de vorige jaren waren allen te gast bij Hockey Club Derby waar alles met hulp van vrijwilligers van de club weer tip top in orde was. Met de leden van de Lionsclub achter de BBQ en de bar, was er voor iedereen weer voldoende en lekker te eten. Het weer werkte ook mee want het was een mooie voorjaarsavond waardoor het grootste deel van de gasten lekker buiten kon eten.

De BBQ is duidelijk al een begrip geworden bij de cliënten en vrijwilligers van beide Voedselbanken wat ook te zien was aan de opkomst die zelfs nog wat hoger was als de vorige jaren.

Voor de kinderen was er, net als vorig jaar, een apart programma opgezet door de leden van Rotaract Oost-IJsselmonde. Rotaract is een groep jongeren tussen 18 – 27 jaar die zich willen inzetten voor de maatschappij. Binnen konden de kinderen knutselen en later konden ze lekker hockeyen onder leiding van de leden van Rotaract. Aan het einde van de avond mochten ze ook nog een cadeautje uitzoeken zodat ze niet met lege handen naar huis gingen. Natuurlijk konden ze tussendoor ook lekker mee-eten met de BBQ.

De besturen van de Voedselbanken van Zwijndrecht en H.I.Ambacht zijn erg blij met de inzet en steun van iedereen die deze BBQ mogelijk heeft gemaakt. Het is fijn dat de Lionsclub Swindregt Were zich op deze manier inzet om voor de cliënten en vrijwilligers een fijne en gezellige avond te organiseren, dat de leden van Hockey Club Derby helpen bij de BBQ en iedereen gastvrij ontvangen

en dat de leden van Rotaract Oost-IJsselmonde zich speciaal inzetten voor de kinderen. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde avond en willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen, bijgedragen, van harte bedanken voor hun inzet. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht