Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Obstaclerun succesvol verlopen (uitslagen bijgevoegd)

28-8-2017

Vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus j.l. is de obstacle run georganiseerd, waarvan de opbrengst bestemd is voor de nieuwe velden. Sponsoren, vrijwilligers en deelnemers  jullie hebben het geweldig gedaan; er is een omzet bereikt van ruim € 7.000,00. Chapeau.


De parcoursbouwers Mause van Riet en Paul de Roo hadden een prachtig parcours neergezet. De elektrische tijdwaarneming werd georganiseerd door Racetimer te Dordrecht, die dit perfect en boven verwachting geregeld hebben. Als je je startnummer inslaat op je telefoon, zie je je tijden en nog eens 15 seconde film van je eigen finish ! Het weer was goed, het enthousiasme van de deelnemers was groot, het parcours lag er innemend bij en na een goed verzorgde warming-up van Fysio De Lus konden de deelnemers van start. Ieder uur een andere groep. Ook heeft JB1  van de voetbalclub van VVGZ meegedaan. Als tegenprestatie hebben zij met een drone de obstacle run diverse rondes gefilmd. Te bekijken op youtube https://www.youtube.com/watch? v=YUNv6jJ-Smc 


De Obstacle Run is mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Ridderkerk, Voorwinden, Omnia-Maritime BV, Oostmaas BV, Timmerfabriek de Kievit, Metaaltransport BV, Cucina BV, Heren Veteranen A, Heren Veteranen B  en als hoofdsponsor: Van der Valk Hotel Ridderkerk.  Met een woord van dank aan EHBO Zwijndrecht. Gelukkig hebben ze niet veel te doen gekregen, maar des te meer fijn dat ze er waren. En alle vrijwilligers, opa’s, oma’s, ouders etc. ook jullie bedankt voor jullie bijdrage. Want zonder jullie hulp kunnen we geen evenementen organiseren. Deelnemers bedankt, ondanks de warmte, fijn dat jullie er waren. Al met al kunnen we terug kijken op een mooi en geslaagd evenement.

 

Bewust is er voor gekozen geen wedstrijd van de winnende tijd te maken. Hierbij moet je bij iedere hindernis een jurylid neerzetten ter controle van het correct nemen van de hindernis. Daarnaast was het vrij warm, zodat een extra stimulans een snelle tijd neer te zetten ons geen goed idee leek. Alle uitslagen worden gepubliceerd in De Derbian en hieronder.

 

De bidons bij sponsoring vanaf € 25,00 waren te laat binnengekomen, zodat nog niet iedereen deze ontvangen heeft. Diegene die recht hebben op een bidon kunnen deze afhalen a.s. woensdag 30 augustus a.s. van 15.45 tot 17.15 uur.

 

Voor diegene die willen, het stro van de obstacle run is te koop. € 10,00 p grote baal en 3 voor € 25,00.

 

Sportieve groet,

 

De sponsorcommissie.

 
Bijlage uitslag obstacle Run.xlsx

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht