Volg ons ook via:  
Contributie-inning gestart (update)

7-10-2017 | 
We zijn gestart met de inning van de contributies voor het seizoen 2017-2018. Net als voorgaande jaren wordt dit proces voor ons gedaan door Club Collect. Club Collect zal hiervoor naar ieder clublid afzonderlijk een e-mail verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. Het betaalverzoek betreft de reguliere contributie. Ook dit jaar is het weer mogelijk om ineens of in termijnen te betalen.

Indien u geen mail van Club Collect heeft ontvangen of u niet kunt internet bankieren, dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 20 oktober a.s. van u. U kunt mailen naar: [email protected] 

NB: De technische storing bij Club Collect is inmiddels verholpen en het is  weer mogelijk om uw contributienota in termijnen te betalen. U kunt zelf het verwerkingsmoment van de drie betaaltermijnen aangeven in het keuze menu. Het verwerkingsmoment is de datum waarop Club Collect de termijnafschrijving doorgeeft aan uw bank. De daadwerkelijke afschrijving van uw rekening is enkele dagen later.

Met vriendelijke groet,
Vincent Maagdenberg
Penningmeester HC Derby
 
 

terug naar vorige scherm