Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Contributie-inning gestart (update)

Nieuws afbeelding 7-10-2017
We zijn gestart met de inning van de contributies voor het seizoen 2017-2018. Net als voorgaande jaren wordt dit proces voor ons gedaan door Club Collect. Club Collect zal hiervoor naar ieder clublid afzonderlijk een e-mail verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. Het betaalverzoek betreft de reguliere contributie. Ook dit jaar is het weer mogelijk om ineens of in termijnen te betalen.

Indien u geen mail van Club Collect heeft ontvangen of u niet kunt internet bankieren, dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 20 oktober a.s. van u. U kunt mailen naar: [email protected] 

NB: De technische storing bij Club Collect is inmiddels verholpen en het is  weer mogelijk om uw contributienota in termijnen te betalen. U kunt zelf het verwerkingsmoment van de drie betaaltermijnen aangeven in het keuze menu. Het verwerkingsmoment is de datum waarop Club Collect de termijnafschrijving doorgeeft aan uw bank. De daadwerkelijke afschrijving van uw rekening is enkele dagen later.

Met vriendelijke groet,
Vincent Maagdenberg
Penningmeester HC Derby

Gerelateerde nieuwsberichten

Opruimen van materialen

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht