Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Barcommissie

Bardienst/wedstrijdtafel

Nieuws afbeelding 24-10-2017
Beste Derbianen,


Wij van de barcommissie hebben de afgelopen weken niet stil gezeten en hebben zoals beloofd een poule van enthousiaste mensen opgezet voor de bezetting van de bar.

Aanstaande zaterdag gaan deze jongens en meiden voor het eerst aan de slag. 

Hiermee hopen wij de ouders/verzorgers op de zaterdagen wat meer te ontlasten. Voor het grootste deel is het ons gelukt om de bar bemand te krijgen met deze vaste club enthousiaste jongens en meiden. Dit jonge team heeft er veel zin in en daar zij wij als barcommissie en bestuur erg blij mee.

Helaas is een aantal gaten in het rooster nog niet ingevuld en daarom hebben wij op sommige momenten uw hulp nodig. Het kan dan ook zijn dat we waar nodig het team van uw kind(eren) vragen om te helpen. Wij zijn immers een club bestaande uit vrijwilligers en samen maken wij de club. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

De wedstrijdtafel, daar zal u nog altijd wel voor ingedeeld worden. Wanneer u daarvoor in aanmerking komt, staat dat op de site en u krijgt er via de coach, trainer, manager of lijn-co ook bericht over.  

Ten slotte: kent u nog iemand die het leuk vindt om achter de bar te werken en deel uit te maken van het enthousiaste team, tegen een vergoeding, kunt u zich opgeven bij [email protected] Op deze manier hopen wij op (korte) termijn wat betreft de bar geen beroep meer te hoeven doen op ouders/verzorgers. 


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en de barcommissie

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Barhulp gevraagd op woensdagmiddag

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht