Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

KICK OFF BIJ PLUS SUCCESVOL VERLOPEN

Nieuws afbeelding 16-3-2018

Vrijdagavond 16 maart om 19.00 uur vond de Kick Off plaats van de Actie spaarpunten sparen bij supermarktketen PLUS te Hendrik Ido Ambacht. Er hangen mooie foto’s van sommige speelsters van ME3 in de supermarkten.

Sommige jeugd leden van HC Derby waren naar de Kick Off gekomen. Als "aftrap” van de actie mochten ze allemaal met een hockeystick in een goaltje slaan middenin de supermarkt. Daarna kregen ze het pakket met materialen van dhr. Koehoorn overhandigd. En ja, een ieder was natuurlijk benieuwd naar zijn of haar eigen foto + persoonsnummer om de website te activeren. Leuk dat jullie er allemaal waren. Succes met de Actie Plus. Voorbeelden van de te bestellen artikelen zijn vanaf nu in het clubhuis aanwezig.

 

Deze Actie loopt van 17 maart tot en met 17 mei a.s. Bij boodschappen doen bij de Plus ontvang je bij iedere € 10,00 aan boodschappen een spaarpunt. Deze spaarpunten hebben allemaal een unieke code, zijn éénmalig te gebruiken. Alle geactiveerde spaarpunten leveren HC Derby geld op. Dus doet u niet zelf mee, bewaar dan uw spaarpunten voor een speler-speelster bij HC Derby of deponeer ze in de pot op de bar. Hartelijk dank alvast.

 

PLUS ALFRED KOEHOORN - Louwersplein 27-33 en Sophiapromenade 14 - Hendrik-Ido-Ambacht

ZATERDAG 17 MAART VAN 10.00 – 14.00 UUR ZONDAG 18 MAART VAN 12.30 – 16.30 kunnen bij het clubhuis opgehaald worden :

 

-De foto’s gemaakt door PLUS + registratienummer website Fanshop

-Chocolade eitjes a € 5,00 p doosje

-Voucher van de Grote Club Actie vanaf 20 loten

-Hockeyballen die nog niet opgehaald zijn van de Grote Club Actie.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht