Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Avondvierdaagse

Nieuws afbeelding 27-3-2018 Beste Derbyanen,

De avondvierdaagse van Zwijndrecht komt er weer aan, het gezelligste wandelevenement van het jaar. 
Het is een aantal jaar geleden dat Derby hier als vereniging aan mee heeft gedaan en zich heeft laten zien en horen bij dit jaarlijkse evenement. We willen dit weer in ere herstellen. 
Het zou heel leuk zijn als je ook meeloopt. Niet alleen omdat het een heel gezellig en sportief evenement is, maar ook draagt het bij aan het clubgevoel. In die bonte stoet moeten we als oranje-blauwe trein toch vertegenwoordigd zijn! 

Dit jaar is de avondvierdaagse van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni. De starttijd is elke avond hetzelfde. We beginnen om 18.30 uur te wandelen. De loopafstand is elke avond 5 km. 
De kosten voor deelname is 5,00 euro per persoon. 

We moeten ons als groep voor 16 april aanmelden, dus willen we graag vóór 10 april weten of je met ons meeloopt. 

Let op dat er bij kinderen tot zes jaar een ouder/verzorger/begeleider mee moet lopen. Dit i.v.m. de veiligheid. Maar hoe leuk is het om samen te genieten van de prestaties van uw kind(eren), en van het trotse gevoel dat je daarbij kunt hebben. 

Hoe meld ik mij aan?: 
  • Je logt in op de website (www.hcderby.nl) met je lidnummer en wachtwoord. 
  • Vervolgens ga je naar 'club' (bovenin het blauwe balkje)
  • Daarna druk je op 'evenementen'.
  • Als laatste klik je op het shirtje (als het groen wordt, ben je aangemeld). 
De betaling zal op een later moment plaatsvinden. 

Nog een laatste belangrijke mededeling: 
Vaak lopen er spontaan opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven, nichten, vaders, moeders, verzorgers mee zonder dat deze staan ingeschreven. Het inschrijven gebeurt op naam en kost voor deze ‘loslopers’ 1,00 euro. Dit is ook meteen een verzekering tegen ongevallen tijdens het evenement. Het is dus heel belangrijk (ook al loop je maar één avond mee) dat je ingeschreven staat. Wie niet staat ingeschreven, kan niet meelopen. Hierop wordt strenger gecontroleerd door de organisatie. Voorkom vervelende situaties en schrijf in. Als iets zich spontaan voordoet, regel dit dan zelf bij de inschrijfbalie. 

Met sportieve wandelgroet, 

Marjan Baert en Tim ’t Hoen

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht