Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

HC Derby stelt Ronald Hugers aan als trainer/coach Heren 1

Nieuws afbeelding 9-5-2018

HC Derby stelt Ronald Hugers, tot dit seizoen actief als trainer van HDM Heren 1 wat uitkomt in de hoofdklasse, aan als trainer voor Heren 1 voor de komende seizoenen. Ronald zal daarnaast een bredere functie binnen de club gaan bekleden en zich gaan inzetten voor de jeugdopleiding. Hierbij zal hij zich onder andere gaan bezighouden met het begeleiden van de trainers in de jeugd.

 HC Derby is in de afgelopen jaren een nieuwe weg ingeslagen en krijgt per volgend seizoen drie nieuwe velden, waarvan twee watervelden die zullen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Ronald is niet onbekend op de vereniging, zijn achtergrond dateert reeds uit de AMHC'65-tijd en heeft reeds eerder Heren 1 onder zijn hoede gehad.

Voorzitter Hinrich Slobbe: "Wij zien in Ronald een perfecte toevoeging om onze ambities te gaan waarmaken en om er voor te zorgen dat wij als HC Derby structureel doorpakken naar een hoger plan nu wij van de gemeentes de mogelijkheid krijgen om over te gaan op watervelden. Wij zijn blij dat Ronald onze club komt versterken en vertrouwen heeft in onze plannen.”

Ronald Hugers: "Derby heeft ambitieuse plannen. Met de jeugd willen ze tot een van de best presterende clubs in de regio gaan behoren, vooral die ambitie spreekt me aan. Een sterke jeugd zal in de toekomst de basis vormen voor het niveau van H1.”

Ronald Hugers volgt bij Heren 1 David Gestel op.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht