Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

HC Derby stelt David Gestel aan als trainer/coach Dames 1

16-5-2018

Na het nieuws van vorige week over de aanstelling van Ronald Hugers bij Heren 1 kunnen wij u melden dat we overeenstemming hebben bereikt met David Gestel voor Dames 1. Daarmee schuift David van de Heren naar de Dames. Voordat David bij de heren van HC Derby werd aangesteld heeft hij onder anderegewerkt met de dames van Rotterdam en Leonidas. David zal ook nauw betrokken zijn bij de opleiding van de meiden-lijn.

Voorzitter Hinrich Slobbe: "We zijn erg blij dat we David hebben kunnen behouden voor de vereninging. We hebben nu twee sterke coaches aan het roer staan van onze standaard teams en hopen hiermee in de komende jaren grote stappen te gaan maken.”

David Gestel: "Jean Renes heeft het de afgelopen jaren met Dames 1 erg goed gedaan. Met de kennis en het talent in de dames- en meidenlijn moeten we met zijn allen in de komende jaren een volgende stap kunnen maken.”

HC Derby is erg blij deze aanstellingen nu al bekend te kunnen maken. Bovendien krijgt HC Derby komend seizoen twee nieuwe watervelden en een nieuw zandveld, welke ook zullen bijdragen aan het niveau van onze vereniging, zowel in de breedte als bij de selectieteams. Dit mede dankzij de samenwerking met de Gemeente Zwijndrecht en de ondersteuning van de gemeente H.I.Ambacht. Op deze manier geeft HC Derby de fusie van 20 jaar geleden een hernieuwde glans.

HC Derby neemt hiermee afscheid van Jean Renes die Dames 1 de afgelopen jaren naar de tweede klasse heeft gebracht. Wij zijn erg dankbaar dat Jean de afgelopen jaren Dames 1 zo succesvol heeft ondersteund.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht