Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

E5 speelt eerste toernooi van dit seizoen

Nieuws afbeelding 26-8-2018 Op zaterdag 25 augustus was voor de meiden van Derby E5 het eerste toernooi van het nieuwe seizoen. En niet zomaar een toernooi. Er werd meegedaan aan de Fatima Moreira de Melo Cup bij HCR. 
Nadat wij ons hadden aangemeld werd het toernooi geopend met een vlaggenparade waarbij alle teams werden voorgesteld en onder applaus het stadion binnen kwamen lopen. 
Hierna kon het toernooi beginnen. Er stonden 6 poule wedstrijden op het programma. Het was voor alle meiden weer even wennen na de vakantie, maar dit mocht de pret niet drukken. We hebben met zijn allen gewonnen en verloren, aangevallen en verdedigd, plezier gehad en gelachen. 
Na afloop hebben de meiden allemaal een mooie medaille gekregen en werden ze verrast door Freek en Krystle van der Valk met een mooi jasje voor het nieuwe seizoen. Super bedankt!! 
Al met al een leuke dag en tussen de buien door hebben ze de eerste minuten weer gemaakt en kan het seizoen weer beginnen. De meiden kijken er naar uit om op de nieuwe velden te mogen gaan spelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht