Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Uitnodiging Opleiding Clubscheidsrechter

Nieuws afbeelding 4-9-2018 Zoals gisteren tijden de coachavond beloofd, zijn alle A- en B-spelers die nog geen scheidsrechterskaart hebben gehaald, uitgenodigd om te starten met de online opleiding. De uitnodigingen hiervoor zijn meestal naar de ouders/verzorgers van de jeugdspelers gegaan, omdat dat email adres als eerste geregistreerd staat bij onze jeugdleden. De mail is afkomstig van [email protected] (check dus de spam folder ook a.u.b.). Als je geen mail hebt ontvangen, laat me dat dan even weten via [email protected], dan kan ik het uitzoeken.

Geen A- of B-speler maar wel interesse in de spelregels en de mogelijkheid om je scheidsrechterskaart te halen? Mailen naar [email protected]

Om te kunnen starten met de opleiding heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Het e-mailadres waarop deze mail ontvangen is, is de gebruikersnaam. Wanneer men met de vragen start door op één van de zes thema’s te klikken, is er de mogelijkheid een wachtwoord in te stellen.

Cursisten hebben een jaar toegang tot deze digitale leeromgeving, zodat men de mogelijkheid heeft om, ook als ze straks geslaagd zijn, nog eens te oefenen. Het is wel belangrijk dat het wachtwoord binnen een maand ingesteld is, anders verloopt de link.

De planning voor de examens wordt gemaakt en zodra de data bekend is, wordt deze gecommuniceerd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht